Noutăți

Ce este MAGIA?

magia prieteniei

Magia este un leagăn transformat într-un covor zburător care ne poartă peste tărâmul tuturor posibilităților! Magia este toboganul care ne teleportează în Țara Fericirii și șotronul cântăreț! Magic este momentul în care doi copii necunoscuți devin prieteni!

Locul de joacă „Magia Prieteniei” a devenit locul perfect pentru ca toți Prietenii lui Kuky se bucură acum de posibilitatea de a se juca împreună, într-un spațiu amenajat special, plin de culoare și veselie.

Aici, devenim prieteni. Aici ne recreem în pauze, ne distrăm în leagăn, ne jucăm tenis de masă și fotbal, participăm la ateliere de pictură în aer liber, la activități distractive și educative și zeci de jocuri de grup! Toate acestea, într-un mediu sigur, optimist, vesel și creativ!

Suntem entuziasmați să îl cunoaștem și pe micuțul tău, alături de care ne vom distra de minune în cadrul programelor afterschool. Suntem plini de idei minunate, care-i vor dezvolta mintea, simțul artistic și creativitatea, contribuind la creșterea lui armonioasă, într-un mediu plin de copii frumoși, isteți și fericiți! Aici, educația, distracția și sportul formează combinația ideală de activități benefice minții, sufletului dar și corpului micuțului tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *